Què és Bloom Marketing? 2017-06-01T10:15:35+00:00

Som una agència de marketing especialitzada en petites i mitjanes empreses amb ganes de donar-li un gir a la seva imatge i posicionament.

¿Per què escollir Bloom?
Som pioners en el marketing de consciència: apostem per una feina honesta i respectuosa. Si creus que els negocis no estan renyits amb la creativitat i la il·lusió, anem en el mateix vaixell.
Hem treballat durant anys per a grans companyies i petits comerços. Sabem el que són els grans comptes i les pimes creades amb il·lusió i molt d’esforç. Ens adaptem fàcilment i ens orientem a resultats fent el dia a dia més còmode.
Som professionals però no només això. Ens divertim mentre treballem de valent i això es nota en els resultats: no complim comandes, complim somnis.
Vivim pocs carrers més enllà del teu, sabem com estan les coses. Evitem els sobrecostos innecessaris, per això oferim preus justos i adaptats a les necessitats del client.

Sabem la importància que té el teixit empresarial que lluita per seguir endavant i créixer en contextos tan difícils com l’actual, que a vegades ens impedeix veure les oportunitats que estem desaprofitant.

A les empreses i emprenedors que, com tu, tireu endavant els vostres projectes, us ajudem a lluitar contra els Goliats d’avui: crisi, entorns adversos, falta de coneixements, etc. Per a fer-ho comptem amb un David que no falla: el marketing de consciència, una forma d’augmentar els teus beneficis d’una forma orgànica i seguint els valors de l’honestedat, la transparència i la creativitat.

Oferim un servei global on trobaràs solucions a totes les teves necessitats. Oblida’t de parlar amb 10 persones diferents i explicar el mateix rotllo una vegada i una altra: al que et fa el logo, al que monta la web, a la que gestiona els esdeveniments, la filla del veí que et porta les xarxes socials, etc.

A Bloom parlaràs amb una única persona, però amb 20 mans i 10 caps rumiadors amb experiència i motivació per a fer créixer el teu negoci.

Prova’ns i comprovaràs el retorn de la inversió! Ja no estàs sol. Els Bloomers estem amb tu!